Poista yhteys verkkotunnuksestani

Poista verkkotunnusyhteytesi muihin sivustoihin, kuten Instagramiin tai Squarespaceen, jos haluat käyttää verkkotunnustasi eri tuotteen tai palvelun kanssa. Sinun on poistettava yhteys, ennen kuin voit muokata A -tietuettasi tai määrittää verkkotunnuksen välityksen, koska verkkotunnuksen yhdistäminen toiseen sivustoon lukitsee nämä DNS -tietueet.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS nähdäksesi DNS -tietueesi.
    valitse dns -välilehti
  4. Valitse tietuetaulukon yläpuolelta Poista mallipohjan nimen vierestä (esim. Squarespace tai Instagram).
  5. Vahvista poistaminen valitsemalla Kyllä, tehdään se! .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.