No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista WordPress -kommentit

Voit poistaa kommentteja yksittäin tai kerralla WordPressissä.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse Kommentit > Kaikki kommentit
  3. Suodata kommentit seuraavien perusteella:
    • Kaikki
    • Odottaa
    • Hyväksytty
    • Roskaposti
    • Roskakori
  4. Suodatettuasi kommentit voit poistaa ne yksittäin tai joukkona:

• Voit poistaa ne yksittäin
      • Korosta kommentti hiiren kohdistimella
      • Napsauta Roskakori
      • Valittu kommentti siirretään roskakoriin.
    • Jos haluat poistaa irtotavarana
      • Valitse valintaruutu jokaisen poistettavan kommentin vieressä
      • Valitse Siirrä roskakoriin avattavasta Joukkotoiminnot -valikosta
      • Napsauta Käytä
      • Valitut kommentit siirretään roskakoriin.