Poista WordPress -kommentit rekisteröimättömiltä käyttäjiltä

Voit poistaa kaikki kommentit rekisteröimättömiltä käyttäjiltä WordPressissä.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).
  2. Valitse WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta.
  3. Napsauta SQL -välilehteä.
  4. Liitä seuraava kysely kyselykenttään.
    POISTA wp_comments, wp_commentmeta FROM wp_comments INNER JOIN wp_commentmeta WHERE wp_comments.comment_id = wp_commentmeta.comment_ID AND wp_comments.user_id = 0; POISTA wp_kommenteista WHERE user_id = 0;
    Varoitus: Jos WordPress-tietokantasi käyttää mukautettuja taulukon etuliitteitä, sinun on korvattava jokaisen komennon wp_ wp-config.php- tiedostossasi olevalla etuliitteellä.
  5. Napsauta OK .