No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista WordPress -kommentit tietokannasta

Voit poistaa WordPress -kommentteja tietokannasta. Tästä voi olla hyötyä, jos haluat poistaa nopeasti suuren määrän roskapostikommentteja.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).

Huomautus: cPanel-verkkohotellissa sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

2. Napsauta wp_comments -taulukkoa.
  3. Valitse jokaisen poistettavan kommentin valintaruutu tai napsauta Tarkista kaikki -ruutua.
  4. Napsauta Poista
  5. Napsauta Kyllä