Poista WordPress -kommentit tietyltä käyttäjältä

Voit poistaa kaikki yksittäisen käyttäjän kommentit WordPressissä.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin ( cPanel / Plesk / Webhotelli / WordPress -hallinta ).
  2. Valitse WordPress-sivustosi tietokanta vasemmasta sarakkeesta.
  3. Napsauta SQL -välilehteä.
  4. Kirjoita seuraava komento Suorita SQL -kysely ... -ruutuun:
    POISTA wp_commentsista WHERE comment_author_email = ' sähköpostiosoite '

Päivitä tilanteesi komento seuraavasti:

• sähköpostiosoite on sähköpostiosoite, joka liittyy kommentteihin, jotka haluat poistaa
    Varoitus: Jos WordPress-tietokantasi käyttää mukautettuja taulukon etuliitteitä, sinun on korvattava jokaisen komennon wp_ wp-config.php- tiedostossasi luetellulla etuliitteellä.
  5. Napsauta OK .