Poista WordPress-laajennukset käytöstä tietokannassa

Voit poistaa laajennukset käytöstä tietokannan sisällä noudattamalla alla olevia ohjeita. Tästä saattaa olla hyötyä, jos et pysty käyttämään WordPress-hallintapaneeliasi.

1. Kirjaudu sisään phpMyAdmin-työkaluun (cPanel / Plesk / WordPress-hallinta).

Jos käytät cPanel-verkkohotellia, sinun on valittava WordPress-sivustosi tietokanta vasemmanpuoleisessa sarakkeessa ennen jatkamista seuraavaan vaiheeseen.

2. Napsauta wp_options-taulukkoa.
  3. Paikanna active_plugins-merkintä option_name-sarakkeessa. Sinun on ehkä siirryttävä ensimmäistä sivua pidemmälle merkinnän löytämiseksi.
  4. Napsauta Muokkaa-painiketta kyseisen sivun kohdalla.
  5. Valitse kaikki teksti option_value-kentästä, kopioi se ja liitä se tekstieditoriin.
  6. Kun teksti on kopioitu turvalliseen paikkaan, voit poistaa sen phpMyAdmin-työkalusta.
  7. Vahvista muutos valitsemalla OK.

Voit ottaa laajennukset käyttöön uudelleen koska tahansa muokkaamalla active_plugins-merkintää uudelleen ja liittämällä siihen aiemmin poistamasi tekstin.