No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poista WordPress -palautukset ja -palautukset käytöstä yhdestä kirjoituksesta

Takaisinsoittaminen (backbacks) ja pingbback -toiminto (pingbacks) ilmoittavat blogeille, jotka olet linkittänyt niihin. Takaisinsoittaminen ja palautus voidaan poistaa käytöstä yksittäisillä WordPress -sivuilla ja -viesteissä, mikä voi auttaa estämään kommenttien roskapostin.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Napsauta Viestit
  3. Napsauta Muokkaa sen viestin kohdalla, jota haluat muokata
  4. Napsauta Näyttöasetukset- valikkoa oikeassa yläkulmassa
  5. Valitse Keskustelu -kohdan vieressä oleva ruutu
  6. Vieritä alas juuri lisättyyn Keskustelu -osioon
  7. Poista valinta Salli seuranta- ja takaisinpalautukset tällä sivulla
  8. Napsauta Päivitä