Poista Workspace Email -palvelun rajoitukset Microsoft 365: een siirtymistä varten

Olemme Workspace Email: n eläkkeellä emmekä enää julkaise uusia ominaisuuksia. Emme tehneet tätä päätöstä kevyesti, mutta jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen sähköpostikokemuksen, suosittelemme, että siirryt Microsoft 365: een, jossa on sen viimeisimmät ominaisuudet ja tietoturvapäivitykset.

Sinun on kuitenkin ehkä tehtävä muutoksia Workspace Email -tileihisi, jos tietyt rajoitukset estävät meitä siirtämästä sinua osoitteeseen Microsoft 365. Haluamme, että siirto tapahtuu mahdollisimman sujuvasti, mutta meidän on tehtävä muutama vaihe ensin.

Valitse rajoitus, joka voi koskea sinua, niin näet sen ratkaisun:

Verkkotunnuksellani on määritetty käyttäjät sekä Professional Email: lle että Workspace Email: lle

Jos verkkotunnuksessasi on käytössä sekä Workspace Email että Professional Email, emme voi siirtää sinua osoitteeseen Microsoft 365. Emme tue siirtoja Professional Email: stä, ja yhdellä verkkotunnuksella ei voi olla joitakin käyttäjiä Professional Email: ssä, kun taas loput siirretään Workspace Email: stä Microsoft 365: een.

Esimerkki: Verkkotunnuksen coolexample.com käyttäjät käyttävät sekä Workspace Email: ää että Professional Email: tä. jane@coolexample.com käyttää Workspace Email: ää ja john@coolexample.com käyttää Professional Email: tä.

Sinun on siirrettävä kaikki käyttäjäsi joko Workspace Email- tai Professional Email -tiliin. Jos useimmat käyttäjät käyttävät Workspace Email -palvelua, muiden käyttäjien siirtäminen Professional Email -palvelusta voi olla helpointa. Jos haluat jatkaa Professional Email: n käyttöä ja välttää siirtymisen Microsoft 365: een, voit siirtää kaikki Workspace Email -käyttäjätsi Professional Email: hen.

Valitse sopiva välilehti sen perusteella, haluatko siirtää kaikki käyttäjät Workspace Email- tai Professional Email -tiliin.

Jos haluat siirtää kaikki Professional Email -käyttäjät Workspace Email -palveluun, sinun täytyy varmuuskopioida tiedot, poistaa kukin tili ja luoda ne uudelleen Workspace Email -tiliin.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Tarkista Professional Email -käyttäjät. Varmista, että jokainen niistä on lisätty Outlookiin, jotta voit seurata seuraavaa vaihetta.
  3. Vie viestit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat kullekin Professional Email -käyttäjälle varmuuskopiotiedoston luomiseksi.
  4. Poista kukin käyttäjä.
  5. Luo uusi Workspace Email -tili kullekin käyttäjälle.
  6. Tuo varmuuskopio kustakin Professional Email -tilistä uuteen Workspace Email -tiliin.

Kaikki sähköpostitilisi määritetään Workspace Email -palvelussa, ja ne siirretään osoitteeseen Microsoft 365.

Jos haluat siirtää kaikki Workspace Email -käyttäjät Professional Email -palveluun, sinun täytyy varmuuskopioida tiedot, poistaa kukin tili ja luoda ne uudelleen Professional Email -tiliin.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Tarkista Workspace Email -käyttäjät. Varmista, että jokainen niistä on lisätty Outlookiin, jotta voit seurata seuraavaa vaihetta.
  3. Luo varmuuskopiotiedosto viemällä viestit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat kullekin Workspace Email -käyttäjälle.
  4. Poista kukin käyttäjä.
  5. Luo uusi Professional Email -tili kullekin käyttäjälle.
  6. Tuo varmuuskopio kustakin Workspace Email -tilistä uuteen Professional Email -tiliin.

Kaikki sähköpostitilisi käyttävät nyt Professional Email -tuotetta.

Takaisin alkuun

Minulla on Workspace Email -käyttäjille määritetty verkkotunnus, joka on toisella GoDaddy -tilillä

Valitse sopiva välilehti sen perusteella, omistatko Workspace Email -käyttäjiisi liitetyn verkkotunnuksen.

Jos sinulla on Workspace Email -käyttäjiä, mutta et omista siihen liitettyä verkkotunnusta, emme voi siirtää niitä osoitteeseen Microsoft 365. Annamme sinulle Microsoft 365 -hyvityksen, jolla voit luoda uusia käyttäjiä omistamallesi verkkotunnukselle. Älä huoli - voit varmuuskopioida Workspace Email -tietosi ja tuoda ne sitten Microsoft 365 -palvelimeen.

1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Tarkista Workspace Email -tilisi.
    1. (Valinnainen) Poista käyttämättömät Workspace Email -tilit.
    2. (Valinnainen) Jos käytät tiliä arkistona, luo varmuuskopiotiedosto viemällä viestit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat ja poista sitten tili.
  3. Jos käytät yhä Workspace Email -tiliä ja haluat käyttää sitä Microsoft 365: n kanssa, luo varmuuskopiotiedosto viemällä viestit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat.
    1. Kun Workspace Email -tilisi poistetaan käytöstä, lähetämme sinulle Microsoft 365 -krediittejä, joissa on sama aika jäljellä kuin Workspace Email -tilauksiisi.
    2. Kun olet saanut hyvityksen, käytä sitä uusien Microsoft 365 -sähköpostitilien määrittämiseen. Tileille on määritettävä omistamasi verkkotunnus. Jos haluat määrittää käyttäjät verkkotunnukselle, joka on omistuksesi mutta joka on toisella GoDaddy -tilillä, Keskustele GoDaddy-oppaidemme kanssa (valitse sivun oikeasta alakulmasta Ota yhteyttä ) klo 6.00–18.00. MST .
  4. Tuo varmuuskopio kustakin Workspace Email -tilistä uuteen Microsoft 365 -tiliin.

Kun olet tuonut varmuuskopiot, voit jatkaa sähköpostisi käyttöä Microsoft 365: n kanssa.

Jos voit käyttää GoDaddy -tiliä, joka omistaa Workspace Email -käyttäjiisi yhdistetyn verkkotunnuksen, voimme siirtää tilisi osoitteeseen Microsoft 365. Kun olet tarkistanut ja poistanut käyttämättömät tilit, meidän GoDaddy -oppaat voi auttaa sinua siirtämään käyttäjät verkkotunnuksen GoDaddy -tilin alle.

Pakollinen: Jos omistat liitetyn verkkotunnuksen, mutta et voi käyttää GoDaddy -tiliä, johon se on rekisteröity, Keskustele GoDaddy-oppaidemme kanssa (valitse sivun oikeasta alakulmasta Ota yhteyttä ) klo 6.00–18.00. MST .
  1. Kirjaudu sisään Työtilan hallintakeskukseesi. Käytä GoDaddy-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi (Workspace Email -osoitteesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Tarkista Workspace Email -tilisi.
    1. Poista kaikki käyttämättömät Workspace Email -tilit.
    2. Jos käytät tiliä arkistona, luo varmuuskopiotiedosto viemällä viestit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat ja poista sitten tili.
    3. Jos käytät yhä Workspace Email -tiliä ja haluat, että se siirretään Microsoft 365: een, se täytyy siirtää GoDaddy -tilille verkkotunnuksen kanssa seuraavassa vaiheessa.
  3. Jos haluat siirtää käyttäjät GoDaddy -tilille verkkotunnuksen kanssa, Keskustele GoDaddy-oppaidemme kanssa (valitse sivun oikeasta alakulmasta Ota yhteyttä ) klo 6.00–18.00. MST .

Kun Workspace Email -käyttäjät ovat yhdellä GoDaddy -tilillä, siirrämme sinut automaattisesti osoitteeseen Microsoft 365.

Takaisin alkuun

Workspace Email -käyttäjänimeni sisältää erikoismerkkejä, joita ei tueta

Erikoismerkki on merkki, joka ei ole aakkosellinen tai numeerinen. Jos Workspace Email -käyttäjänimesi käyttää erikoismerkkiä, jota Microsoft 365 ei tue, emme voi siirtää tiliä.

Esimerkki: Käyttäjänimesi käyttää & erikoismerkki, kuten jane & john@coolexample.com .

Sinun täytyy varmuuskopioida ja poistaa kaikki Workspace Email -käyttäjät, joilla on merkkejä, joita ei tueta. Jos et poista niitä, emme voi siirtää käyttäjiäsi osoitteeseen Microsoft 365. Kun olet poistanut Workspace Email -käyttäjät, joilla on merkkejä, joita ei tueta, ja olemme siirtäneet loput käyttäjistäsi, voit luoda uudet Microsoft 365 -tilit Workspace Email -käyttäjille ja tuoda heidän varmuuskopionsa.

1. Jos haluat viedä viestit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat Workspace Email -tileiltäsi, luo varmuuskopiotiedosto .
  2. Poista Workspace Email -tilit, joita asia koskee. Kun olemme vahvistaneet, että olet poistanut tilit, siirrämme automaattisesti loput Workspace Email -käyttäjistäsi.
  3. Siirron jälkeen voit luoda uusia Microsoft 365 -käyttäjiä Workspace Email -tileille, joita asia koskee. Käyttäjätunnukset eivät saa sisältää erikoismerkkejä, joita ei tueta.
  4. Tuo varmuuskopio jokaisesta Workspace Email -käyttäjästä heidän uuteen Microsoft 365 -tiliinsä.

Kun olet poistanut tilisi, jossa ei ole tuettuja merkkejä, kyseisille sähköpostin käyttäjille aiheutuu käyttökatkoksia, kun me tarkistamme ja aloitamme siirron muille käyttäjille. Ymmärrämme, että tämä on hankalaa, mutta jos haluat jatkaa sähköpostiviestien vastaanottamista, joita saatetaan lähettää poistetuille käyttäjille, voit määrittää Workspace Email -tilisi kattavan sähköpostin ennen kuin siirryt Microsoft 365: een. Kun olet siirtynyt Microsoft 365: een, voit valita vaihtoehdon catch- allille.

Takaisin alkuun
Huomautus: Jos et voi poistaa tileihisi liittyviä rajoituksia jostain syystä, emme voi siirtää sinua osoitteeseen Microsoft 365. Jätämme Workspace Email -tilisi eläkkeelle, mutta annamme sinulle Microsoft 365 -hyvityksiä, joiden jäljellä oleva aika on sama kuin Workspace Email -tilauksiisi. Voit käyttää näitä krediittejä uusien käyttäjien määrittämiseen.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos sinun tarvitsee varmuuskopioida tietoja, lisää ensin Workspace Email- tai Professional Email -käyttäjäsi Outlookiin.
  • Jos tarvitset lisäapua milloin tahansa, Keskustele GoDaddy-oppaidemme kanssa (valitse sivun oikeasta alakulmasta Ota yhteyttä ) klo 6.00–18.00. MST .