Poista yksi WordPress -laajennus käytöstä tietokannasta

Kun vianmääritys tapahtuu WordPress -sivustollasi, yksi tai useampi laajennus täytyy ehkä poistaa käytöstä. Jos et voi käyttää WordPress -koontinäyttöäsi, voit poistaa laajennuksen käytöstä sivuston tietokannasta. Jos et ole varma, mikä laajennus aiheuttaa ongelman, ota se käyttöön ottamalla käyttöön WordPress -virheenkorjaus .

Varoitus: Sinun tulisi aina tehdä varmuuskopio sivustostasi ennen kuin teet muutoksia tietokantaan. Yhden tai useamman laajennuksen poistaminen käytöstä voi myös vaikuttaa sivustosi ulkoasuun ja toimintaan.
  1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.
  2. Valitse phpMyAdminissa vasemmanpuoleisesta valikosta tietokannan nimi, jota sivustosi käyttää.
    Huomautus: Jos verkkohotellitililläsi on enemmän kuin yksi tietokanta, voit tarkistaa wp-config.php- tiedostosi avulla, mitä tietokantaa sivustosi käyttää.
  3. Valitse taulukko wp_options (valitse teksti, ei valintaruutu).
    Huomautus: Joissakin tietokannoissa on etuliitteitä, jotka eivät ole wp_ , joten keskity siinä, että etsitään ja valitaan taulukossa _options nimessä.
  4. Etsi oikealla puolella olevasta luettelosta aktiiviset_laajennukset . Se on yleensä merkintöjen toisella sivulla.
  5. Valitse Active_plugins -merkinnän vierestä Muokkaa .
  6. Valitse kentän option_value -arvosta kaikki teksti ja kopioi se valitsemaasi tekstieditoriin. Kun teksti on kopioitu turvalliseen paikkaan, voit muokata sitä phpMyAdminissa.
  7. Etsi laajennus, jonka haluat poistaa käytöstä, phpMyAdminissa ja poista sen viite. Sinun pitäisi poistaa kaikki kohdat i: - ”; kyseiselle laajennukselle.
    phpMyAdmin valitsi WordPress -laajennuksen.
  8. Päivitä a: X, jossa X vastaa sivustosi aktiivisten laajennusten määrää. Jos sinulla on esimerkiksi aiemmin ollut neljä aktiivista laajennusta, a: 4 tulisi vaihtaa muotoon a: 3, kun poistat yhden laajennuksen käytöstä.
    phpMyAdmin WordPress poistanut käytöstä laajennuksen numeron.
  9. Ota muutos käyttöön ja poista laajennus käytöstä valitsemalla Siirry .