No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Poistu GoDaddy Prosta

Jos et enää halua olla mukana GoDaddy Pro -ohjelmassa, voit kieltäytyä Pro-koontinäytöstä. Poistuminen Pro -palvelimesta poistaa pääsyn sekä sivustoihin että asiakashallintatyökaluihin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Pro -tilillesi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asiakkaat-välilehti.
  3. Valitse Profiili -välilehti ylävalikosta.
  4. Valitse Yritys -osan alaosasta Leave Pro .
  5. Vahvista valitsemalla Jätä.