4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Porttien eston poistaminen 4. sukupolven palvelimeni vaatimilta porteilta

Vaaditaan: Sinun täytyy ottaa ylläpitäjäkäyttö käyttöön, jotta voit noudattaa näitä ohjeita.

Jotta 4. sukupolven VPS-palvelin tai oma palvelin toimisi sujuvasti, sinun tulee poistaa esto portista 2224. Jos palvelintapahtumat ovat ”jumissa” portin 2224 eston vuoksi, poista esto ja yritä uudelleen 15 minuutin kuluttua.

• Jos kyseessä on Windows-palvelin, poista portin esto käyttäen Windows Defender -palomuuria.
  • Jos kyseessä on Linux-palvelin, noudata alla olevia ohjeita ja poista porttien esto palvelimessa käyttäen palomuuritunnusta. Jos käytät eri palomuuriohjelmaa, voit joutua muuttamaan tätä esimerkkikoodia.
  1. Yhdistä palvelimelle SSH:n kautta. Lisäohjeita: Palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell).
  2. Suorita tämä komento:
    sudo firewall-cmd --permanent --zone=public --add-port=2224/tcp
  3. Suorita nämä komennot:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Näistä kahdesta komennosta jälkimmäinen tarkistaa, että portin esto on poistettu.

Tietoa Nydusista

Nydus tarkoittaa kahta palvelimellasi suoritettavaa agenttisovellusta (nydus-ex ja nydus-ex-api), jotka kommunikoivat palvelimen hallintapaneelin kanssa, tarjoavat resurssimittauksia ja suorittavat pyytämiäsi palvelintoimintoja. Agenttisovellus kuuntelee porttia 2224.

Koska palvelinkoontinäyttö ja päivitykset vaativat nämä sovellukset, portin 2224 estäminen – tai näiden sovellusten poistaminen palvelimelta – estää näitä ominaisuuksia toimimasta.

Voit palauttaa Nydus-komponentit palauttamalla varmuuskopion, joka tallennettiin ennen näiden komponenttien poistamista. Jos sinulla ei ole varmuuskopiotiedostoa, noudata näitä ohjeita palvelimen rakentamiseksi uudelleen.