4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Porttien eston poistaminen 4. sukupolven palvelimeni vaatimilta porteilta

Vaaditaan: Sinun täytyy ottaa ylläpitäjäkäyttö käyttöön, jotta voit noudattaa näitä ohjeita.

Jotta 4. sukupolven VPS-palvelin tai oma palvelin toimii sulavasti, sinun tulee poistaa portin 2224 esto näiden ohjeiden mukaisesti. Jos palvelintapahtumat ovat ”jumissa” portin 2224 eston vuoksi, noudata näitä ohjeita ja yritä uudelleen 15 minuutin päästä.

Huomautus: Tässä kuvataan menetelmä, jolla voidaan poistaa porttien esto, jos käytät FirewallD:tä, joka on yleinen CentOS 7:n mukana toimitettava palomuuriohjelma. Jos käytät eri palomuuriohjelmaa, voit joutua muuttamaan tätä esimerkkikoodia.

1. Yhdistä palvelimelle SSH:n kautta. Lisäohjeita: Palvelinyhteyden muodostaminen SSH:lla (Secure Shell).
  2. Suorita tämä komento:
    sudo firewall-cmd --permanent --zone=public --add-port=2224/tcp
  3. Suorita nämä komennot:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Näistä kahdesta komennosta jälkimmäinen tarkistaa, että portin esto on poistettu.

Tietoa Nydusista

Nydus tarkoittaa kahta palvelimellasi suoritettavaa agenttisovellusta (nydus-ex ja nydus-ex-api), jotka kommunikoivat VPS-koontinäytön kanssa, tarjoavat resurssimittauksia ja suorittavat pyytämiäsi palvelintoimintoja. Agenttisovellus kuuntelee porttia 2224.

Koska palvelinkoontinäyttö ja päivitykset vaativat nämä sovellukset, portin 2224 estäminen – tai näiden sovellusten poistaminen palvelimelta – estää näitä ominaisuuksia toimimasta.

Voit palauttaa Nydus-komponentit palauttamalla varmuuskopion, joka tallennettiin ennen näiden komponenttien poistamista. Jos sinulla ei ole varmuuskopiotiedostoa, noudata näitä ohjeita palvelimen rakentamiseksi uudelleen.