No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Premium DNS -ominaisuudet

Premium DNS (Domain Name System) tarjoaa enemmän tehoa ja joustavuutta kuin vakio -DNS -toiminnot . Alla on lueteltu Premium DNS: n ominaisuudet ja niiden toiminnot.

• Toissijainen DNS : Varmuuskopioi DNS -vyöhyketiedostosi toissijaisella nimipalvelimella, jotta verkkotunnuksesi eivät koskaan menisi offline -tilaan.
  • Täysin hallittu DNSSEC : Lisää tietoturvaa todentamalla DNS -tietojen alkuperä.
  • Päivitä SOA -tietue : SOA (Start of Authority) sisältää vyöhykkeen välimuistitiedot, vyöhykkeen ylläpitäjän sähköpostiosoitteen ja vyöhykkeen päänimipalvelimen. Se sisältää myös kasvavia numeroita, jotka päivityksen jälkeen käynnistävät DNS: n lataamaan vyöhyketiedot uudelleen. Voit pyytää näiden numeroiden päivittämistä.
  • Lisääntynyt vyöhyketietueiden määrä : Hallitse vyöhyketiedostoa siten, että mukautettujen DNS -tietueiden enimmäismäärä on suurempi.