Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Premium WordPress -teeman asennus ja aktivointi

Kun olet ladannut Premium WordPress® -teemasi, sinun täytyy siirtää se webhotellitiliisi, purkaa teema arkistotiedostosta ja aktivoida se.

Premium WordPress -teeman asentaminen

1. Siirrä teeman sisältävä ZIP-tiedosto /wp-content/themes-hakemistoon. Lisätietoja: FTP: Tiedostojen lataaminen palvelimeen.
  2. Pura juuri siirtämäsi ZIP-arkistotiedosto. Lisätietoja:
    .

Premium WordPress -teeman aktivoiminen

1. Kirjaudu sisään WordPress-ohjauspaneeliin (http://kivaesimerkki.com/wp-admin, missä kivaesimerkki.com on oma verkkotunnuksesi).
  2. Valitse Ulkoasu-valikosta Teemat.
  3. NapsautaKäytettävissä olevat teemat -osiossa Premium WordPress -teeman alta Aktivoi.

Uusi teemasi on näkyvissä heti, kun käyt sivustossasi.

Saat lisäohjeita näistä WordPress-oppaista.