Lisää tai päivitä Oma verkkotunnuksen suojauspaketti

Päivitä verkkotunnuksesi suojaus , niin saat lisää etuja verkkotunnuksellesi. Valitse Täydellinen verkkotunnussuojauksemme suojaukseksi luvattomilta verkkotunnustoimilta, kuten verkkotunnusten siirtämiseltä tai poistamiselta. Tai valitse korkein sopimuksemme, Ultimate Protection, jotta saisit myös vanhentumissuojan, siltä varalta, että automaattinen uusiminen epäonnistuu vanhentuneen maksutavan vuoksi.

Jotkin verkkotunnukset eivät ehkä ole oikeutettuja täyteen suojaukseen tai täydelliseen verkkotunnussuojaukseen, mutta ne voivat olla oikeutettuja erilliseen verkkotunnuksen omistussuojaukseen .

Huomautus: Nippuun kuuluvat verkkotunnukset eivät voi päivittää täyttä verkkotunnussuojaustaan.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Suojaussuunnitelmat ja valitse sitten Suojaussuunnitelmien päivitys .
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi Suojaussuunnitelmat .
  4. Tarkista suojaussopimuksen vaihtoehdot ja valitse sinulle parhaiten sopiva.
  5. Valitse Kassa ja tee tilauksesi.

Kytkemme automaattisesti käyttöön automaattisen uusimisen, kun verkkotunnuksen suojaus lisätään tai sitä päivitetään.