WordPress-hallinta Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Pura tiedostot Managed WordPress -tiedostossa

Voit purkaa (purkaa) tiedostot Managed WordPress -sopimuksessasi tiedostoselaimen kautta. Zip -tiedosto on pakattu tiedostomuoto, jonka avulla voit tallentaa ja siirtää useita tiedostoja yhteen paikkaan. Jotta voit purkaa tiedoston, sinun on ensin tunnistettava, onko kyseessä zip -tiedosto. Etsi tiedostotunnisteesta .ZIP tai .zip tiedostopääte.

Huomautus: Termiä zip käytetään tässä synonyyminä sanojen archive and compress kanssa. Termi purettu on vaihdettavissa arkistoinnin purkamiseen ja purkamiseen. Mikä on ZIP -tiedosto?
  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla kohdan Managed WordPress vieressä Hallitse kaikkia .
  3. Valitse verkkosivustolta, jonka haluat purkaa tiedoston,, kohdasta AsetuksetValikkokuvake valikossa.

Valitse Asetukset
  4. Valitse Asetukset -sivulla ja Työkalut -osiossa Tiedoston selain -kohdan vieressä Avaa .
  5. Kun olet tiedostoselaimessa ja vasemmasta valikosta, valitse kansio, johon haluat ladata zip-tiedoston.
    Huomautus: WordPressissä zip -tiedostot ovat yleensä laajennuksia tai teemoja. Ne tulisi ladata vastaavaan kansioon /wp-content-kansiossa. Turvallisuussyistä Managed WordPress on PHP -suoritusta rajoitettu .
  6. Valitse työkaluriviltä Lataa . Pudota zip -tiedosto sille varattuun tilaan tai etsi ja valitse paikallisesta tietokoneestasi valitsemalla Selaa .
  7. Valitse lataamasi zip -tiedosto ja valitse sittenValikkokuvake valikosta ja valitse Poista arkistointi .

Esimerkki: Olet lähettämässä zip -tiedostoa, joka sisältää Web Designer -palvelun toimittaman laajennuksen. Avaa /wp-content /plugins -kansio ja lataa zip-tiedosto palvelimeen. Kun laajennuksen zip -tiedoston lataus on valmis, voit poistaa sen arkistoinnin. Kun se on poistettu arkistosta, aktivoi laajennus kirjautumalla WordPress -hallintapaneeliin.
Tämän esimerkin vaiheet on esitetty gif -muodossa

Onnittelut! Olet ladannut ja purkanut tiedoston. Katso asiaankuuluvat vaiheet saadaksesi tietoja laajennuksen tai teeman aktivoinnista.