Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Pura tiedostot Plesk -verkkohotellissa

Voit purkaa minkä tahansa .zip -tiedoston verkkohotellitililtäsi.

1. Kirjaudu sisään jaetulle Plesk -verkkohotellitilillesi.
  2. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  3. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  4. Napsauta Tiedosto -välilehteä.
  5. Valitse tiedosto, jonka haluat purkaa, napsauta Lisää ja valitse sitten Pura tiedostot .
  6. Napsauta OK.

Kun olet purkanut tiedostot, haluat ehkä siirtää tiedostot .