Pura tiedostot SSH: lla

Kun purat suurten tiedostojen purkua tai jos sinulla ei ole tiedostojenhallinnan käyttöä, sinun on käytettävä SSH (Secure Shell) -yhteyttä tiedostojen purkamiseen.

Vaaditaan: Tarvitset SSH -sovelluksen näiden vaiheiden suorittamiseen. Suosittelemme PuTTY -versiota Windowsille tai terminaalia macOS -käyttöjärjestelmälle.
  1. Luo yhteys verkkohotelliisi FTP:n avulla.
  2. Lataa tiedosto .tar.gz- tai .zip -muodossa kansioon, johon haluat purkaa tiedoston.
  3. Muodosta yhteys webhotellitiliisi SSH: lla .
  4. Käytä tiedostojen ja kansioiden luettelointikomentoa ls . Selaa hakemistoja cd : llä ja ../ : lla, kunnes olet siinä hakemistossa, johon olet ladannut tiedoston.
  5. Käytä yhtä seuraavista komennoista lataamasi tiedostotyypin mukaan:
    • Voit purkaa .tar.gz -tiedoston seuraavasti:
      tar -xvzf tiedostonimi.tar.gz
    • Voit purkaa .zip -tiedoston seuraavasti:
      unzip tiedostonimi.zip
    Yllä olevissa komennoissa sinun pitäisi korvata tiedoston nimi tiedoston todellisella nimellä.
  6. Paina näppäimistön Enter-näppäintä.

Tiedostosi puretaan nyt kansioon, johon olet ladannut sen.