Pura tiedostot WordPressiin SSH: n avulla

Jos sinulla ei ole tiedostonhallinnan käyttöoikeutta, sinun on voitava purkaa tiedostot SSH: sta.

Varoitus: Tämän artikkelin tiedot ovat kehittynyttä materiaalia, jonka tarjoamme sinulle käyttöön. Huomaathan, että olet vastuussa alla olevien menettelyjen asianmukaisesta noudattamisesta. Asiakastuki ei voi auttaa näissä aiheissa.
  1. Muodosta yhteys verkkohotelliisi FTP: n avulla .
  2. Lataa .tar.gz -tiedosto tai .zip -tiedosto.
  3. Ota SSH käyttöön verkkohotellitililläsi. ( Verkkohotelli / cPanel / WordPress -hallinta ).
  4. Muodosta yhteys palvelimeen tai jaettuun verkkohotellitiliin SSH : n avulla
  5. Siirry hakemistoon, joka sisältää pakatun tiedoston.
  6. Käytä yhtä seuraavista komennoista sen mukaan, oletko ladannut .tar.gz- tai .zip -tiedoston

Päivitä komennot seuraavasti:

tar -xvzf source.tar.gz -C kohde /
    • source.tar.gz on .tar.gz -tiedostosi nimi
    • määränpää on sen kansion nimi, johon haluat purkaa tiedostot
    pura source.zip -d kohde /
    • source.zip on .zip -tiedostosi nimi
    • määränpää on sen kansion nimi, johon haluat purkaa tiedostot