Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

GoDaddy Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Pura zip -tiedosto verkkohotellitililtäsi

Joskus sinun täytyy purkaa tiedosto manuaalisesti suoraan verkkohotellitiliisi. Esimerkiksi, jos kehittäjäsi antaa sinulle .zip -tiedoston, joka sisältää varmuuskopion sivustostasi, tai kun päivität mukautettua WordPress -teemaa.

Jos haluat purkaa .zip -tiedoston, etsi alla oleva taulukko sopivasta verkkohotellityypistä ja noudata näitä ohjeita.

Vaihtoehdot Vaikeus
Pura Linux -verkkohotellitilini tiedostot cPanelilla Perus
Pura tiedostot Plesk -verkkohotellissa Perus
Pura tiedostot WordPressiin SSH: n avulla Lisäasetukset

Lisätietoja