Listaa verkkotunnukseni GoDaddy -huutokaupat -palvelussa

Verkkotunnuksesi lisääminen GoDaddy -huutokauppaan & reg; antaa sinulle mahdollisuuden ostaa lisäpäivityksiä, kuten verkkotunnuksesi esittely GoDaddy -huutokaupoissa & reg; kotisivulle. Voit palata muokkaamaan listaustasi , jos haluat tehdä muutoksia. Seuraavien 90 päivän kuluessa vanhentuvia verkkotunnuksia, ei -aktiivisia verkkotunnuksia ja kansainvälisiä verkkotunnuksia ei voida listata.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppaan & reg; tilin . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Lisää verkkotunnus .
    huutokaupat-listaa verkkotunnus
  3. Syötä kohdassa Listaa verkkotunnus GoDaddy -huutokaupoissa & reg; -palvelussa listattavasi verkkotunnus ja vahvista se kirjoittamalla se uudelleen.
  4. Valitse Listaustyyppi avattavasta valikosta.
    • Tarjous/vastatarjous
    • Tarjous/vastatarjous Osta nyt -palvelun kanssa
    • Vain Osta nyt
    • 7 päivän julkinen huutokauppa
  5. Lisää tiedot listaustyypille .
    • Määritä verkkotunnuksellesi hinta tai osta hintatarjous (alin hinta, jonka hyväksyt):
      • Tarjous/vastatarjous : Anna hyväksyväsi vähimmäistarjous.
      • Tarjous/vastatarjous ja Osta nyt : Anna hyväksyväsi vähimmäistarjous ja verkkotunnuksen ostohinta.
      • Vain Osta nyt : Anna hinta, jonka hyväksyt verkkotunnuksen ostamiseen nyt.
      • Seitsemän päivän julkinen huutokauppa : Anna aloitushinta, Varaushinta (tämän määrän täytyy olla täynnä, jotta listauksesi myydään) ja huutokaupan päättymisaika.
    • Valitse Luokat , joihin haluat verkkotunnuksesi listattavan. Saat yhden ilmaisen luokan, joka sisältää listauksesi avattavassa valikossa #1, ja voit ostaa enintään neljä lisäluokkaa avattavasta valikosta 2-5.
    • Valitse mahdolliset valinnaiset asetukset listauksellesi.
      • Sisältää verkkosivuston : Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat sisällyttää nykyisen, aktiivisen verkkosivustosi verkkotunnuksen myyntiin. Kun tämä valitaan, linkki verkkosivustolle näkyy listauksissasi. Emme edistä verkkosivuston sisällön toimittamista.
      • Sisältää vain aikuisille suunnattua sisältöä : Valitse tämä vaihtoehto, jos verkkosivustosi sisältää vain aikuisille suunnattua sisältöä. Emme edistä verkkosivuston sisällön toimittamista.
      • Kuvaus : Anna listaamasi verkkotunnuksen kuvaus. Jos sinulla on liikennetietoja, voit lisätä ne kuvaukseen.
  6. Paranna verkkotunnusten näkyvyyttä ostamalla ominaisuus, joka näyttää listauksesi kotisivulla tai luokkasivulla . Verkkotunnuksesi näkyy kotisivulla vain listaustyypin ajan. Jos haluat lisätä tämän ominaisuuden olemassa olevaan listaukseen, yritä poistaa se ja lisätä verkkotunnuksen luetteloon uudelleen.
  7. Valitse, miten maksut vastaanotetaan.
    • Talletusmaksut kohteeseen : Valitse olemassa oleva tili maksujen vastaanottamista varten.
    • Lisää maksutapa : Luo uusi maksutili .
  8. Valitse, että olet lukenut ja hyväksyt yleiset käyttöehtosopimukset , GoDaddy -huutokaupat & reg; Jäsenyyssopimus ja GoDaddy -huutokauppojen hinnoittelurakenne & reg; .
  9. Valitse Valmis tai valitse Luo toinen listaus , jos haluat listata lisää verkkotunnuksia.

GoDaddy -huutokaupoissa voi kestää jopa 72 tuntia & reg; aktivoidaksesi listauksesi. Jos verkkotunnustasi ei ole rekisteröity GoDaddy -tilillesi, verkkotunnuksesi omistajuus on vahvistettava ensin. Voit nopeuttaa verkkotunnuksen omistajuuden hyväksyntäaikaa lisäämällä TXT -tietueen verkkotunnukseesi.