Pysyvien WordPress-linkkien nollaus tietokannassa

Jos sivustosi julkaisut ja sivut palauttavat 404-virheitä sisällön näyttämisen sijasta, pysyvien linkkien palautus niiden oletusasetukseen voi auttaa. Jos et pääse käyttämään WordPress-hallintapaneeliasi, voit nollata pysyvät linkit tietokannan kautta.

Varoitus: Tee aina sivustostasi varmuuskopio ennen vianmääritystä tai muutosten tekemistä.
  1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.
  2. Valitse phpMyAdmin-työkalun vasemmalla puolella näkyvästä valikosta sen tietokannan nimi, jota sivustosi käyttää.
  3. Valitse wp_options-taulukko (valitse teksti, ei valintaruutua).

Huomautus: wp_ on tietokantataulukkojen oletusetuliite. Jos taulukkosi etuliite ei ole wp_, paikanna _options. Näkyvissä pitäisi olla vain yksi _options-niminen taulukko.

4. Paikanna permalink_structure -merkintä option_name-sarakkeessa. Sinun on ehkä siirryttävä ensimmäistä sivua pidemmälle merkinnän löytämiseksi.
  5. Valitse permalink_structure-rivillä Muokkaa.
  6. Valitse teksti option_value-kentässä ja poista se. Ota muutos käyttöön valitsemalla OK.

Julkaisuissasi ja sivuillasi esiintyneen 404-virheen pitäisi olla nyt korjattu, ja sivustosi URL-osoitteiden pitäisi näyttää pysyvien linkkien oletusrakenne.