Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Pyydä edustajan oikeuksia jälleenmyyjäni asiakastileille

Käytä edustajan käyttöoikeutta asiakastiliesi hallintaan ilman salasanoja. Sinulla on jo oletusarvoisesti käyttöoikeus asiakastileihisi ja alennustilitoimisiisi. Sinun on pyydettävä tilin käyttöoikeutta vain, jos se on peruutettu tai jos haluat tehdä ostoksia tilillä.

Vaaditaan: Jotta voit käyttää asiakkaasi tiliä, sinun on otettava kaksivaiheinen todennus käyttöön GoDaddy-tililläsi.
  1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Raportit > Asiakaspalvelu .
  3. Valitse asiakkaalle nimi , jota haluat käyttää.
  4. Valitse Pyydä käyttöoikeutta ja valitse sitten haluamasi käyttöoikeustaso. Asiakkaasi saa sähköpostiviestin pyynnön hyväksymiseksi.