Pyydä koodia tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteita

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Kun olet ostanut koodin tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen , sinun on ensin pyydettävä varmennetta.

Ennen kuin pyydät varmennetta

Koodi ja ohjaimen allekirjoitusvarmenteet edellyttävät, että luot varmenteen allekirjoituspyynnön (CSR) paikallisesta tietokoneesta – ei tietokoneesta, jossa tiedosto tullaan isännöimään. Tämän vuoksi varmenteen allekirjoituspyynnön luominen eroaa normaalista SSL-varmenteen pyyntömenettelystä. Menettelytapa riippuu siitä, mitä olet suojaamassa:

Koodityyppi Vieraile...
Java Java -koodin allekirjoitus: Luo CSR
Windows-pohjainen
(EXE, DLL, jne.)
Windows: Luo varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) koodia varten tai ohjaimen allekirjoitusvarmenne

Muista pyytää varmennetta käyttämällä sitä tietokonetta ja tiliä (tavallisesti järjestelmänvalvoja), jota tulet käyttämään koodin allekirjoittamiseen. Varmenteen pyytäminen luo tietokoneelle yksityisen avaimen, joka sinun on yhdistettävä koodin allekirjoitusvarmenteeseen, kun asennat sen.

Krediitin aktivoiminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse SSL -varmenteet .
  3. Valitse haluamasi SSL -varmenteen krediitin vierestä Määritä .
  4. Jos sinulla on useita krediittejä , valitse haluamasi krediitti ja valitse sitten Määritä .
  5. Päivitä (lataa) sivu, ja esiin pitäisi tulla Uusi varmenne. Jos se ei tule esiin, jatka sivun päivittämistä, kunnes se tulee esiin.

Varmenteen pyytäminen

1. Valitse uuden varmenteesi kohdalta Hallitse .
  2. Liitä luomasi CSR -pyyntö CSR -kenttään ja valitse sitten Seuraava .
  3. Anna organisaatiosi tiedot, joiden on vastattava CSR: ää luodessasi käytettyjä tietoja, ja valitse sitten Valmis .