No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Pyydä päivityksiä verkkosivustolleni

Kun olet määrittänyt verkkosivustosi hoitosuunnitelman , voit alkaa pyytää päivityksiä verkkosivustollesi.

Huomautus: Tarvitsetko vinkkejä? Tutustu sivustosi päivityspyyntöjen parhaisiin käytäntöihin.

1. Siirry Website Design Services -palveluun ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
  2. Valitse Verkkosivuston hoitosopimuksesi vierestä Hallitse .
    valitse Hallitse
  3. Valitse jokin päivitysvaihtoehdoista (voit lisätä muutoksia myöhemmin):
    • Sivun muokkaaminen : Muuta, lisää, poista tai siirrä sivustosi sivujen sisältöä
    • Lisää sivu : Lisää uusi sivu sivustolle
    • Päivitä laajennukset : Hanki apua rikkinäisille tai vanhentuneille laajennuksille
    • Verkkosivustovirhe : Ilmoita virheestä sivustolla
  4. Täytä pyyntösi sivu ja valitse sitten Valmis . Esimerkiksi tämä on täytettävä sivu, jos valitsit Muokkaa sivua .
    Lisää päivitystietosi sivulle

Jos liität kuvan tai videon, tiedostonimeä ja muotoa koskevat vaatimukset ovat:

• Tiedostonimet eivät voi sisältää mitään seuraavista merkkeistä: ^%& $,@#
    • Kuvien on oltava .png- tai .jpg/.jpeg -muodossa.
    • Logojen on oltava muodossa .png, .jpg/.jpeg, .pdf tai .eps.
    • Videoiden on oltava .mp4 -muodossa. Jos et voi muuntaa .mp4 -tiedostoa, suosittelemme videon lataamista YouTubeen ja linkin lähettämistä meille - muuten sivustosi suorituskyky voi heikentyä.

5. Jos sinulla on jokin toinen päivitys, valitse Onko tarvitsemasi muita muutoksia tänään? ja valitse sitten toinen päivitysvaihtoehto. Kun olet pyytänyt kaikki haluamasi päivitykset, valitse Lähetä pyyntö .
  6. Vahvista toimintasi valitsemalla Lähetä pyyntö uudelleen. Vahvistusviesti kertoo, että olemme saaneet päivitykset, ja tiimi alkaa toimia. Saat sähköpostiviestin, kun päivitys on valmis.
  7. Huomautus: Jos haluat lisää päivityksiä tämän pyynnön lähettämisen jälkeen , odota, kunnes saat meiltä sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että työ on valmis. Sen jälkeen voit palata Sivuston ylläpitoon ja tehdä uuden pyynnön.