Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Pyydä päivityksiä Verkkosivut + Markkinointisivustolle

Kun olet määrittänyt Verkkosivustot + Markkinointi -tiliäsi koskevan Sivuston hoitosopimuksen , voit alkaa pyytää sivustopäivityksiä.

Huomautus: Jos haluat pyytää päivityksiä muulle kuin Verkkosivut + Markkinointisivustolle, vaiheet ovat hieman erilaiset .

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin Verkkosivustot -kohtaan ja valitse Hallitse -painike verkkosivustosi vierestä.
  3. Valitse Koontinäytössä Verkkosivusto > Pyynnöt .
    valitse pyynnöt
  4. Valitse jokin päivitysvaihtoehdoista (voit lisätä muutoksia myöhemmin).
  5. Täytä pyyntösi sivu ja valitse sitten Valmis .

Jos liität kuvan tai videon, tiedostonimeä ja muotoa koskevat vaatimukset ovat:

• Tiedostonimet eivät voi sisältää mitään seuraavista merkkeistä: ^%& $,@#
    • Kuvien on oltava .png- tai .jpg/.jpeg -muodossa.
    • Logojen on oltava muodossa .png, .jpg/.jpeg, .pdf tai .eps.
    • Videoiden on oltava .mp4 -muodossa. Jos et voi muuntaa .mp4 -tiedostoa, suosittelemme videon lataamista YouTubeen ja linkin lähettämistä meille - muuten sivustosi suorituskyky voi heikentyä.

6. Jos sinulla on jokin toinen päivitys, valitse Onko tarvitsemasi muita muutoksia tänään? ja valitse sitten toinen päivitysvaihtoehto. Kun olet pyytänyt kaikki haluamasi päivitykset, valitse Lähetä pyyntö .
  7. Vahvista toimintasi valitsemalla Lähetä pyyntö uudelleen. Vahvistusviesti kertoo, että olemme saaneet päivitykset, ja tiimi alkaa toimia. Saat sähköpostiviestin, kun päivitys on valmis.
  8. Huomautus: Jos haluat lähettää lisäpyyntöjä, odota, kunnes saat meiltä sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että päivitys on suoritettu loppuun. Sen jälkeen voit palata Sivuston ylläpitoon ja tehdä uuden pyynnön.