SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Pyydä SSL -varmenne toissijaisesta verkkotunnuksesta, jota isännöidään GoDaddy -verkkohotellitilillä tai toisen yrityksen isännöimästä sivustosta, ilman varmenteen allekirjoituspyyntöä (CSR)

Kun olet ostanut SSL -varmenteen ja hyvitys on käytettävissä tililläsi, pyydä varmennetta verkkosivuston verkkotunnukselle (tai yleiselle nimelle), jonka haluat suojata.

Huomautus: Oston jälkeen saattaa esiintyä viivettä, ennen kuin SSL -varmenteen hyvitys näkyy tuoteluettelossasi. Jos et näe varmenteen hyvitystä, päivitä selaimesi, kunnes se tulee näkyviin.

Pyydä varmennetta ohjatun SSL -toiminnon avulla ja luo CSR ja yksityinen avain

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon tuotesivu.
  2. Valitse Hallitse kaikkia kohdan SSL-varmenteet vierestä.
  3. Valitse Uusi varmenne SSL-hyvitykselle, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Varmenteen asettaminen -sivulla Valitse verkkotunnus , anna verkkotunnuksesi ja valitse sitten Jatka .
  5. Yksityinen avain ja varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) näkyvät verkkotunnuksesi alla. Valitse molemmille Tallenna tiedosto ja tallenna kopio yksityisestä avaimestasi ja CSR: stä suojattuun sijaintiin.
    Tallenna CSR ja yksityinen avain
    Varoitus: Et voi tarkastella CSR: tä tai yksityistä avainta poistuttuasi tältä sivulta. Tarvitset niitä myöhemmin, kun asennat varmenteesi. Tallenna molemmat turvalliseen sijaintiin, jonka löydät helposti.
  6. Avaa Jatka verkkotunnuksen hallintaa valitsemalla Jatka. Jos olet tehnyt tämän aiemmin ja tiedät mitä tarvitset, valitse se. Muussa tapauksessa jätä kaikki ennalleen ja valitse Jatka .

Huomautus: Jättämällä kaiken todistetuksi Todista verkkotunnuksen hallinta -sivulle saat enemmän vaihtoehtoja, kun olet valmis vahvistamaan, että hallitset verkkotunnusta. Jos sinulla ei ole pääsyä lueteltuihin sähköpostiosoitteisiin, käytämme toista tapaa vahvistaa, että hallitset verkkotunnusta.

7. Valitse Lisäasetukset -sivulla Varmenteen myöntäjä, jota haluat käyttää. Ainoa asia, joka muuttuu, on se, kuka varmenteen myöntää. Varmenteesi toimii samalla tavalla riippumatta siitä, mitä valitset.
  8. Lue tilaajasopimus , valitse valintaruutu Hyväksyn tilaajasopimuksen ehdot ja valitse Jatka .

Siinä kaikki! Seuraava vaihe on vahvistaa, että verkkotunnus on sinun hallinnassasi.