SSL-varmenteet Ohje

Pyydä SSL-varmennetta

Huomautus: Jos sivustosi on luotu käyttäen WordPress-hallintaa, palvelua Website Builder tai Website Builder verkkomyymälä -työkalua, SSL-varmenteesi asennetaan sinulle automaattisesti verkkosivustosi luomisen yhteydessä ja voit jättää nämä ohjeet huomiotta.

Kun olet ostanut SSL-varmenteen ja hyvitys on saatavana tililläsi, sinun täytyy pyytää varmennetta sille verkkosivuston verkkotunnukselle (tai yleiselle nimelle), jonka haluat varmentaa.

Valitse kuvake, joka vastaa pyytämäsi SSL-varmenteen tyyppiä:

(Etkö näe näitä?)

Tapa, jolla pyydät varmennetta, riippuu tilanteestasi:

Tilanne Noudata näitä vaiheita
Verkkosivustoni on GoDaddy-verkkohotellitilin alainen ensisijainen verkkotunnus. Pyydä varmennetta ohjatun SSL-toiminnon avulla automaattista asennusta varten.
Verkkosivustoni on GoDaddy-verkkohotellitilin alainen toissijainen verkkotunnus tai sitä isännöidään jonkin toisen yrityksen kautta, enkä ole itse luonut varmenteen allekirjoituspyyntöä (CSR). Luo ohjatun SSL-toiminnon avulla varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain, jotka voit ladata myöhempää käyttöä varten, ja pyydä varmennetta näiden tiedostojen avulla.
Minulla on varmenteen allekirjoituspyyntö, ja minun on vain pyydettävä SSL-varmenne (edistyneet käyttäjät). Pyydä varmenne, kun varmenteen allekirjoituspyyntö on jo luotu.

Huomautus: Oston jälkeen saattaa esiintyä viivettä ennen kuin SSL-varmenteen hyvitys näkyy tuoteluettelossasi. Jos et näe juuri ostamaasi varmenteen hyvitystä, päivitä selaintasi, kunnes se tulee näkyviin.

Pyydä varmennetta ohjatun SSL-toiminnon avulla

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse Hallitse kaikkia kohdan SSL-varmenteet vierestä.
  3. Valitse Uusi varmenne SSL-hyvitykselle, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Varmenteen asettaminen -sivulla kohta Valitse verkkotunnus.
  5. Aloita verkkotunnuksesi kirjoittaminen. Valitse yksi GoDaddy-verkkotunnuksistasi tai syötä koko verkkotunnus ja valitse sitten Jatka.
    Valitse verkkotunnus
  6. Siinä kaikki! Seuraava vaihe on todistaa, että verkkotunnus on sinun hallinnassasi.

Käytä ohjattua SSL-toimintoa luomaan varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain ja pyydä sitten varmennetta

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Hallitse kaikkia kohdan SSL-varmenteet vierestä.
  3. Valitse Uusi varmenne SSL-hyvitykselle, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Varmenteen asettaminen -sivulla kohta Valitse verkkotunnus, anna verkkotunnuksesi ja valitse sitten Jatka.
  5. Yksityinen avaimesi ja varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) tulevat näkyviin verkkotunnuksesi alle. Valitse molempien kohdalla Tallenna tiedosto ja tallenna kopiot yksityisestä avaimestasi ja varmenteen allekirjoituspyynnöstä turvalliseen sijaintiin.
    Tallenna varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain
  6. Siinä kaikki! Seuraava vaihe on todistaa, että verkkotunnus on sinun hallinnassasi.

Pyydä varmenne, kun varmenteen allekirjoituspyyntö on jo luotu

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Hallitse kaikkia kohdan SSL-varmenteet vierestä.
  3. Valitse Uusi varmenne SSL-hyvitykselle, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Varmenteen asettaminen -sivulla kohta Anna varmenteen allekirjoituspyyntö.
  5. Liitä varmenteen allekirjoituspyyntösi laatikkoon ja valitse Jatka.
    Tallenna varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain
  6. Siinä kaikki! Seuraava vaihe on todistaa, että verkkotunnus on sinun hallinnassasi.

Huomautus: Oston jälkeen saattaa esiintyä viivettä ennen kuin SSL-varmenteen hyvitys näkyy tuoteluettelossasi. Jos et näe juuri ostamaasi varmenteen hyvitystä, päivitä selaintasi, kunnes se tulee näkyviin.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse Hallitse kaikkia kohdan SSL-varmenteet vierestä.
  3. Valitse Uusi varmenne SSL-hyvitykselle, jota haluat käyttää.
  4. Valitse Varmenteen asettaminen -sivulla, missä isännöit varmennettasi:
    Missä se isännöidään? Tarvittavat toimet
    GoDaddy-kotisivukone tai isännöinti ensisijaisessa verkkotunnuksessa Aloita verkkotunnuksen kirjoittaminen ja valitse tililläsi isännöity verkkotunnus, jota haluat käyttää.
    Muu paikka – kuten GoDaddy-verkkohotellin toissijaiset verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset Valitse Anna varmenteen allekirjoituspyyntö ja kirjoita sitten palvelimesi varmenteen allekirjoituspyyntö.
  5. Vain UCC-varmenteet – käytä Ilmoita lisäverkkotunnukset -toimintoa ja lisää aiheen vaihtoehtoisia nimiä (SAN-tunnukset), jotka eivät olleet varmenteen allekirjoituspyynnössäsi. Kirjoita SAN-verkkotunnus Lisää verkkotunnus: -ruutuun ja valitse Lisää. Toista kaikille täydentäville SAN-tunnuksille ja valitse sitten Jatka.
  6. Valitse, miten haluat todistaa verkkotunnuksen hallinnan, ja valitse Jatka.
  7. Valitse Varmenteen myöntäjä, jota haluat käyttää. Lue tilaajasopimus, valitse valintaruutu Hyväksyn tilaajasopimuksen ehdot ja valitse Jatka.
  8. Siinä kaikki! Seuraava vaihe on todistaa, että verkkotunnukset ovat sinun hallinnassasi.