Pyydä SSL-varmennetta

Kun olet ostanut SSL-varmenteen, sinun on pyydettävä sitä verkkotunnukselle (tai ”yleiselle nimelle”), jota haluat käyttää.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin pyydät varmennetta, suosittelemme tarkastamaan seuraavat tiedot:

Krediitin aktivoiminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta SSL-varmenteet.
  3. Sen SSL-varmenteen krediitin vieressä, jota haluat käyttää, napsauta Määritä.
  4. Jos sinulla on useita kretiittejä, valitse niistä se, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten Määritä.
  5. Päivitä (lataa) sivu, ja esiin pitäisi tulla Uusi varmenne. Jos se ei tule esiin, jatka sivun päivittämistä, kunnes se tulee esiin.

Show me how

Varmenteen pyytäminen

1. Napsauta uuden varmenteesi vierestä Hallitse.
  2. Valitse yksi seuraavista perustuen siihen, missä isännöit varmennetta:
    Missä se isännöidään? Tarvittavat toimet
    GoDaddy-verkkohotelli tai -kotisivukone Valitse verkkotunnus haluamaltasi tililtä.
    Missä tahansa muualla
    Valitse Anna CSR ja kirjoita sitten palvelimesi CSR-pyyntö. Jos tarvitset apua, katso Pyydä SSL-varmennetta

HUOMAUTUS: Jos pyydät UCC-varmennetta, CSR:n tulisi sisältää SAN-tunnukset, joita haluat käyttää.
  3. Vain UCC-varmenteet — Kirjoita mahdolliset SAN-tunnukset (vaihtoehtoiset nimet), joita haluat käyttää, ja napsauta sitten Lisää.
  4. Suorita yksi seuraavista myöntämistyypistä riippuen:
    Myöntämistyyppi Valitse...
    Vakio Napsauta Pyydä varmennetta.
    Deluxe, Extended Validation (EV) Napsauta Seuraava ja täytä sitten tiedot seuraavalla sivulla. Käytämme tätä tietoa varmistaaksemme, että hallitset yleistä nimeä, jolle pyydät varmennetta. Tietojen on vastattava meille lähettämiäsi asiakirjoja.

Napsauta Valmis.