SSL-varmenteet Ohje

Pyydä SSL-varmennetta

Pyydä SSL-varmenne ottamalla yhteyttä GoDaddy-asiakaspalveluun.

Kun olet ostanut SSL-varmenteen ja aktivoinut SSL-hyvityksesi, sinun täytyy tehdä pyyntö SSL-salattavan sivustosi verkkotunnukselle (tai yleiselle nimelle).

Napsauta kuvaketta, joka vastaa pyytämäsi SSL-varmenteen tyyppiä:

(Etkö näe näitä?)

Tapa, jolla pyydät varmennetta, riippuu tilanteestasi:

Tilanne Noudata näitä vaiheita
Verkkosivustoni on GoDaddy-verkkohotellitilin alainen ensisijainen verkkotunnus. Pyydä varmennetta ohjatun SSL-toiminnon avulla automaattista asennusta varten.
Verkkosivustoni on GoDaddy-verkkohotellitilin alainen toissijainen verkkotunnus tai sitä isännöidään jonkin toisen yrityksen kautta, ja minä en ole luonut varmenteen allekirjoituspyyntöä (CSR). Käytä ohjattua SSL-toimintoa luomaan varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain, jotka voit ladata myöhempää käyttöä varten, ja pyydä varmennetta näiden tiedostojen kanssa.
Minulla on varmenteen allekirjoituspyyntö, ja minun on vain pyydettävä SSL-varmenne (edistyneet käyttäjät). Pyydä varmenne, kun varmenteen allekirjoituspyyntö on jo luotu.

Huomautus: Jos sivustosi on luotu käyttäen WordPress-hallintaa, Verkkosivut + Markkinointi -työkalua tai Verkkosivut + Markkinointi + Verkkomyymälä -työkalua, SSL-varmenteesi asennetaan automaattisesti sivustosi luomisen yhteydessä, ja voit jättää nämä ohjeet huomiotta.

Pyydä varmennetta ohjatun SSL-toiminnon avulla

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Varmenteen asettaminen -sivulla kohtaa Valitse verkkotunnus.
  3. Ala kirjoittaa verkkotunnuksesi nimeä. Jos yrityksesi nimi on jonkin GoDaddy-verkkohotellitilin alainen pääverkkotunnus, se sisältyy mukaan luetteloon nimeltä Verkkohotelli. Napsauta verkkotunnuksen nimeä ja valitse sitten Jatka.
    Valitse verkkotunnus
  4. Siinä kaikki! Seuraava vaihe on todistaa, että verkkotunnus on sinun hallinnassasi.

Käytä ohjattua SSL-toimintoa luomaan varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain ja pyydä sitten varmennetta

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Varmenteen asettaminen -sivulla kohtaa Valitse verkkotunnus, kirjoita verkkotunnuksesi nimi ja valitse sitten Jatka.
  3. Varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR) ja yksityinen avain näkyvät verkkotunnuksesi nimen alla. Voit ladata sekä varmenteen allekirjoituspyynnön että yksityisen avaimen napsauttamallaTallenna tiedosto molempien osioiden alapuolella.
    Tallenna varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain
  4. Siinä kaikki! Seuraava vaihe on todistaa, että verkkotunnus on sinun hallinnassasi.

Pyydä varmenne, kun varmenteen allekirjoituspyyntö on jo luotu

1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Napsauta Varmenteen asettaminen -sivulla kohtaa Anna varmenteen allekirjoituspyyntö.
  3. Liitä koko varmenteen allekirjoituspyyntö ruutuun ja valitse sitten Jatka.
    Tallenna varmenteen allekirjoituspyyntö ja yksityinen avain
  1. Kirjaudu sisään palvelun GoDaddy tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista sen perusteella, missä isännöit varmennetta:
    Missä se isännöidään? Tarvittavat toimet
    GoDaddy-kotisivukone tai isännöinti ensisijaisessa verkkotunnuksessa Valitse verkkotunnus haluamaltasi tililtä.
    Muu paikka – kuten GoDaddy-verkkohotellin toissijaiset verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset Valitse Anna CSR ja kirjoita sitten palvelimesi CSR.
  3. Vain UCC-varmenteet – Kirjoita mahdolliset SAN-tunnukset (vaihtoehtoiset nimet), joita haluat käyttää (jos niitä ei ole mainittu CSR:ssä), ja napsauta sitten Lisää.
  4. Napsauta Seuraava ja täytä sitten tiedot seuraavalla sivulla.
  5. Napsauta Valmis.