No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Rajoita sisäänkirjautumisyrityksiä WordPressissä

Vierailijan sivustollasi tekemien sisäänkirjautumisyritysten määrän rajoittaminen auttaa estämään bruteforce -sisäänkirjautumisyrityksiä. Helpoin tapa tehdä tämä on asentaa Rajoitettu sisäänkirjautumisyritys -laajennus alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: Jotkin 1-vaiheiset tai automaattiset asennukset tarjoavat vaihtoehdon, jolla voit rajoittaa kirjautumisyrityksiä asennuksen aikana. Jos haluat tarkistaa, oletko valinnut tämän asennuksen aikana, tarkista Asetukset -osiosta Rajoita kirjautumisyrityksiä . Jos se on käytettävissä, voit ohittaa asennusvaiheet.

1. Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen muutosten tekemistä.
  2. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  3. Valitse Laajennukset > Lisää uusi
  4. Etsi rajoitettuja sisäänkirjautumisyrityksiä
  5. Napsauta Asenna .
  6. Napsauta Aktivoi .
  7. Valitse Asetukset > Rajoita kirjautumisyrityksiä .

Asetukset -sivulla voit tarkastella ja tyhjentää lukituksia, muokata kuinka monta yritystä yritys saa, määrittää kuinka pitkäksi aikaa hän on lukittu ja minkälaiset ilmoitukset saat, kun lukitus tapahtuu.