Uudelleenohjaa verkkosivustoni HTTPS-sivustolle käyttämällä cPanelia

Kun SSL-varmenteesi on asennettu Linux-verkkohotellitilillesi, sinun täytyy uudelleenohjata kävijät automaattisesti verkkosivustosi HTTPS-versioon. Voit ottaa HTTPS-uudelleenohjauksen käyttöön (ilman koodausta) cPanel-tililtäsi.

Vaaditaan: sivustollasi on oltava kelvollinen SSL-varmenne asennettuna ja sen DNS:n on osoitettava Linux-verkkohotellitilillesi, jotta automaattinen uudelleenohjaus toimii.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. Valitse Verkkotunnukset-osiossa Verkkotunnukset.
  5. Kytke kohdassa Pakota HTTPS-uudelleenohjaus päälle sille verkkotunnukselle, jonka haluat uudelleenohjata.

Näytölle ilmestyy viesti, joka vahvistaa sivustosi uudelleenohjauksen HTTPS-sivustoon. Muutosten näkymisessä saattaa kestää muutama minuutti, tai se saattaa vaatia selaimen välimuistin tyhjentämistä.