Rekisteröimättömien ja etäverkkotunnusten salliminen cPanelissa neljännen sukupolven palvelimella

cPanel estää oletuksena rekisteröimättömät verkkotunnukset tai verkkotunnukset, joilla ei ole cPanel-palvelimeen osoittavaa DNS-merkintää. Sinun voi olla tarpeen käyttää tällaisia verkkotunnuksia testaukseen tai kehitykseen, joten tässä on ohjeet näiden verkkotunnusten eston poistamiseksi cPanelissa.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Käynnistä WHM.
  4. Valitse WHM-pääsivulla Palvelimen määritykset > Säädä asetuksia.
  5. Valitse Verkkotunnukset-välilehti.
  6. Jos haluamasi verkkotunnus on julkinen, mutta sitä ei ole asetettu palvelimellesi, valitse Salli etäverkkotunnukset -kohdan vierestä Käytössä.

Jos verkkotunnusta, jota haluat käyttää, ei ole rekisteröity (kutsutaan myös ”valeverkkotunnukseksi”), valitse kohdan Salli rekisteröimättömät verkkotunnukset vieressä Käytössä.

7. Napsauta Säädä asetuksia -sivun alaosassa Tallenna.

Nyt olet valmis luomaan rekisteröimättömät tai etäverkkotunnukset cPanelissa.