4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Salli etäverkkotunnukset ja rekisteröimättömät verkkotunnukset 4. sukupolven palvelimella cPanelissa

CPanel estää oletuksena rekisteröimättömät verkkotunnukset tai verkkotunnukset, joilla ei ole cPanel -palvelimeen osoittavaa DNS -osoitetta. Sinun on ehkä käytettävä tällaisia verkkotunnuksia testaukseen tai kehitystyöhön, joten tässä on ohjeet näiden verkkotunnusten eston poistamiseen cPanelissa 4. sukupolven VPS- tai omalle palvelimellesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Käynnistä WHM.
  4. Valitse WHM-pääsivulla Palvelimen määritykset > Säädä asetuksia.
  5. Valitse Verkkotunnukset-välilehti.
  6. Jos haluamasi verkkotunnus on julkinen, mutta sitä ei ole asetettu palvelimellesi, valitse Salli etäverkkotunnukset -kohdan vierestä Käytössä.

Jos verkkotunnusta, jota haluat käyttää, ei ole rekisteröity (kutsutaan myös ”valeverkkotunnukseksi”), valitse kohdan Salli rekisteröimättömät verkkotunnukset vieressä Käytössä.

7. Napsauta Säädä asetuksia -sivun alaosassa Tallenna . Nyt voit luoda rekisteröimättömät tai etäverkkotunnuksesi cPanelissa.