sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Rekisteröitymislomakkeen jakaminen

Vaikka mahdollisuus upottaa sähköpostin rekisteröitymislomake verkkosivustollesi on aina käytettävissä, on olemassa myös muita tapoja jakaa sähköpostin rekisteröitymislomake!

Rekisteröitymislomakkeen jakaminen linkin avulla:

1. Napsauta Rekisteröintilomakkeet -alueella olevaa Jaa -painiketta
  2. Jaa verkkolomake -painike
  3. Kopioi ja liitä näkyviin tuleva linkki.

Rekisteröintilomakkeen jakaminen sosiaalisen median sivustoilla:

1. Napsauta Rekisteröitymislomakkeet -alueella Muokkaa .
  2. Muokkaa -painike
  3. Valitse sosiaalisen median sivusto lomakkeen alla näkyvistä vaihtoehdoista.
  4. Napsauta toimintopainiketta näytöllä näkyvällä sosiaalisen median peittokuvalla. Jos olet esimerkiksi napsauttanut Tykkää -kohtaa Facebookissa, napsauta sitten peittokuvassa näkyvää uutta Tykkää -painiketta.

Liittyvät aiheet:

Voinko lisätä kampanjaan sähköpostin rekisteröintilomakkeen?
Rekisteröintilomakkeen suunnittelun mukauttaminen
Mitkä ovat edistyneen rekisteröintilomakkeen vaihtoehdot?
Voinko lisätä rekisteröitymislomakkeen Facebook -sivulle?