GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Rekisteröitymislomakkeen lisäasetukset

Tämä artikkeli kattaa vanhan tuotteen, jota ei enää ole saatavilla uusille asiakkaille.

Rekisteröitymislomakkeen lisäasetusten etsiminen:

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Siirry Rekisteröitymislomakkeet -alueelle ja napsauta Muokkaa sen lomakkeen alla, jota haluat muokata.
  3. Verkkolomakkeen lisäasetukset, Muokkaa -painike
  4. Valitse Lisäasetukset -välilehti sivun oikealta puolelta.

Rekisteröitymislomakkeen lisäasetukset:

Muokkaa aktivointiviestiä
Mukautetut aloitussivut
Rekisteröitymislomake
Painikkeen teksti
Uuden tilauksen vahvistus
Vahvistuskäytäntö
Kieli

Muokkaa aktivointiviestiä

Kun yhteystiedot rekisteröidyt kaksoisvalintalomakkeen kautta, GoDaddy Email Marketing lähettää heille vahvistussähköpostin. Heidän täytyy napsauttaa tämän sähköpostin vahvistuslinkkiä, jotta heidät voidaan lisätä aktiivisiin tilaajiin. Voit lisätä oman mukautetun tekstisi tähän vahvistusviestiin käyttämällä Muokkaa aktivointiviestiä -painiketta. Voit myös muuttaa vahvistusviestin from alk. Tietoja ja aiheriviä täällä.

Mukautetut aloitussivut:

Kun tilaajat lähettävät tiedot lomakkeeseesi, GoDaddy Email Marketing antaa oletuslaskelmasivujen kautta ilmoituksen siitä, että kaikki meni sujuvasti :) Voit ohjata tilaajat omille räätälöityille sivuillesi - lisää vain URL -osoite haluamallesi aloitussivulle mukauttaa. Napsauta Tallenna, testaa ja olet valmis!

Lue lisää Vahvistavan aloitussivun ja Aktivointialoitussivun eroista täältä.

Rekisteröitymislomakkeen sivu:

Joten, onko verkkosivustollasi rekisteröitymislomake ja haluatko liittää sen kampanjasi alatunnisteeseen? Lisää URL rekisteröintilomakkeen sivun kohtaan :)

Huomautus: Tämä koskee vain tapauksia, joissa rekisteröitymislomakkeesi EI ole a GoDaddy Email Marketing -lomake. Lue lisää oletuslomakkeen lisäämisestä sähköpostiosoitteeseesi täällä.

Painikkeen teksti:

Täällä voit muokata lomakkeellasi olevan Tilaa -painikkeen näyttötekstiä.

Uudelleen tilaajan vahvistus:

Valitse tämä vaihtoehto vain, jos lomake on kaksinkertainen . Jos haluat lähettää vahvistusviestin kaikille rekisteröijille, vaikka ne olisivat jo aktiivisten tilaajien joukossa, valitse tämä vaihtoehto.

Vahvistuskäytäntö:

Kaikkien rekisteröitymislomakkeiden oletusasetuksena on kaksinkertainen käyttöoikeus. Kaksoisoptimointi tarkoittaa, että rekisteröitymisesi saa vahvistussähköpostin, johon sisältyy linkki. Heidät lisätään aktiivisiin tilaajiisi vasta, kun he napsauttavat tätä linkkiä sähköpostissaan. Se on turvallisempi tapa rekisteröintien keräämiseen, ja se pitää tilaajat poissa roskapostirobotista, jotka saattavat löytää rekisteröitymislomakkeesi.

Tämä poistaa myös väärinkäytön mahdollisuuden silloin, kun joku lähettää jonkun toisen sähköpostiosoitteen ilman hänen tietonsa ja vastoin hänen tahtoaan. Se on yksinkertainen tapa varmistaa, että myös uudet rekisteröitymisesi eivät ole kirjoitusvirheitä!

Yksittäiset lomakkeet aktivoivat uuden tilauksen heti rekisteröinnin yhteydessä. Valinnan mukana ei lähetetä vahvistussähköpostia. On hienoa varmistaa, että sinulla on captcha, jos käytät tätä vaihtoehtoa :)

Aktivoi yksittäinen osallistuminen valitsemalla ruutu ja tallentamalla. Jos haluat jättää lomakkeen kaksoisvalintana, jätä valintaruutu valitsematta.

Kieli:

Voit valita tämän kielen kielen täältä. Tämä on erillinen tilisi kieliasetuksesta. Tämä koskee vain tätä lomaketta, ja oletusvahvistus näytetään käyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet tätä lomaketta varten.

Liittyvät aiheet:

Miten lisään lomakkeen sivustolleni?