GoDaddy Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Poista oma IP -osoite verkkohotellitililtäni

Näin voit poistaa oman IP -osoitteen Linux- tai Windows -verkkohotellitililtäsi.

Vaaditaan: Jos isännöidyt verkkotunnuksesi eivät ole samalla GoDaddy -tilillä, sinun on ehkä päivitettävä verkkotunnuksesi A -tietue , jotta verkkosivustosi pysyy ajan tasalla.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting, vieressä hosting huomioon muokattavan valitsemalla Asetukset.
  3. Napsauta Mukauta -välilehteä.
  4. Valitse Palvelimen IP -luettelosta Jaettu (oletus) .
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Lisätietoja