Poista verkkotunnukseni kansiosta

Poista verkkotunnuksia kansioista, jos haluat muuttaa verkkotunnustesi järjestystä. Verkkotunnusten poistaminen kansiosta ei poista verkkotunnuksia tililtäsi. Sinun on ehkä tarkistettava kansio -oikeudet kaikille edustajille, joilla on tilisi käyttöoikeus, sen jälkeen kun olet poistanut verkkotunnukset kansiosta.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Lisää kansioon .
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi Lisää kansioon .
  4. Poista verkkotunnukset tietystä kansiosta valitsemalla miinusmerkkiplusmerkki -kohdan vieressä. Verkkotunnukset voidaan poistaa useista kansioista samanaikaisesti.
  5. Tallenna kansioasetukset valitsemalla Jatka .

Näet Toiminto onnistui -vahvistuksen, jossa ilmoitetaan, että verkkotunnukset on poistettu kansiosta.