Poista kuvan, grafiikan, muodon tai tekstin osia

Peittotyökalun avulla voit poistaa osia kuvasta, grafiikasta, muodosta tai tekstikerroksesta. Voit sitten yhdistää nämä 3D -tehosteen luomiseksi. Voit käyttää sitä myös kuvan siistimiseen taustan poistamisen jälkeen .

GoDaddy Studion verkkoversio on saatavana vain tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Jos käytät pienempää laitetta, sinua kehotetaan käyttämään GoDaddy Studio -sovellusta.

Näin käytät maskityökalua:

1. Avaa GoDaddy Studio -sovelluksesi.
  2. Valitse näytön alaosasta Projektit ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Napauta kuvaa, kuvaa, muotoa tai tekstiä, jota haluat muuttaa, ja napauta sitten bannerissa Muokkaa.
  4. Pyyhkäise näytön alaosassa olevassa valikossa vasemmalle, kunnes näet tekstin Peite . Napauta tätä.
  5. Valitse harja, jota haluat käyttää. Näet neljä vaihtoehtoa: kaksi ensimmäistä ovat poistettavia, kun taas kaksi toista palauttavat poistetut osat. Voit valita kovan tai pehmeän reunan. Vedä harja sen osan yli, jonka haluat poistaa tai lisätä.

Huomautus: Venytä näyttöä pienemmällä harjalla kahdella sormella ja lähennä sitä. Suurempaa harjaa varten nipistä näyttöä kahdella sormella ja loitonna. Voit siirtää kuvaa ympäriinsä vetämällä sitä kahdella sormella.

6. NapautaPoista osia kuvasta, grafiikasta, muodosta tai tekstistä mobiililaitteessa valintamerkki oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi projektisi.

Poista osia kuvasta, grafiikasta, muodosta tai tekstistä mobiililaitteella

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Vieritä alas kohtaan Oma projektisi ja valitse sitten projekti, jonka parissa haluat työskennellä.
  3. Napsauta kuvaa, kuvaa, muotoa tai tekstiä, jota haluat muuttaa.
  4. Valitse oikealla olevasta valikosta Peite.
  5. Valitse harja, jota haluat käyttää. Näet neljä vaihtoehtoa: kaksi poistettavien ja kaksi palautettujen osien palauttamista varten. Voit valita kovan tai pehmeän reunan. Poista tai lisää osa napsauttamalla hiiren kakkospainiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  6. Huomautus: Suurenna tai pienennä harjan kokoa liu'uttamalla Koko -liukusäädintä oikealle tai vasemmalle. Liu'uta Vahvuus -liukusäädintä harjaksen peittävyyden säätämiseksi.

7. Kun olet valmis, valitse Valmis näytön yläreunasta.

Poista osia kuvasta, grafiikasta, muodosta tai tekstistä verkosta