Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Poista hakemistojen verkkoyhteydet Windows -verkkohotellitililtäni

Käyttämällä jaettuja Plesk -verkkohotellitilejä voit poistaa verkkokäytön vain hakemistoista, jotka ovat verkkotunnuksen Asiakirjan juuri -kansiota.

1. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  2. Napsauta haluamasi verkkotunnuksen isännöintiosion alaosassa Näytä lisää .
  3. Napsauta Verkkopalvelimen asetukset .
  4. Poista Hakemiston suojausasetukset -osiossa kohdan Nimetön käyttö valinta ja napsauta sitten OK .