Poista verkkotunnusluetteloni

Poista myyntiin listattujen verkkotunnusten listaukset milloin tahansa Afternic -tilisi kautta.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Varmista, että salkkujen luettelossa näkyy Myytävänä -sarake.
  3. Valitse myytävänä olevan verkkotunnuksen myyntihinta Myynnissä -sarakkeesta.
    • Jos olet äskettäin lisännyt verkkotunnuksesi myytäväksi, voit hallita yritystietojasi valitsemalla Odottaa ...
    kuvakaappaus valitusta hinnasta
  4. Sinut ohjataan Afternic -tilillesi. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään.
  5. Hallitse Afternic -tilisi verkkotunnusluetteloita. Katso Afternicin usein kysytyt kysymykset .

Näytämme edelleen Myytävänä -laskeutumisen, kun vierailet verkkotunnuksessasi, vaikka olet poistanut tiedot. Muuta verkkotunnuksen nimipalvelimia , jos haluat poistaa laskeutumisohjelman. Suosittelemme GoDaddy -oletusnimipalvelimia DNS: n hallintaan kanssamme.