Vanhentuneen verkkotunnukseni uusiminen

Jos verkkotunnuksesi on vanhentunut, voit yrittää uusia sen maksamalla kaikki sovellettavat lunastusmaksut .

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Tarkastele vanhentuneita verkkotunnuksiasi valitsemalla verkkotunnusluettelosi yläpuolelta Vanhentuminen ja sen jälkeen Vanhentuneet.
    näytä vanhentuneet verkkotunnukset
  3. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, joita olet uusimassa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki.
  4. Valitse uusimisasetukset ja suorita ostosprosessi loppuun valitsemalla Kassa.