Nollaa Websites + Marketing -sivustoni

Kun palautat verkkosivustosi uudelleen, luomme automaattisesti varmuuskopion sivustostasi ennen palautusta ja annamme sinulle sitten mahdollisuuden valita uusi sivustosuunnittelu (teksti, teema, värit, fontit, sivut, osiot jne.). Jos et pidä uudesta ulkoasusta, voit palauttaa vanhan mallisi.

Vaikka sivustollasi olisi uutta sisältöä, palautus ei poista hallintapaneelistasi mitään hallittua (kuvat, videot tai mediatiedostossa olevat tiedostot, myymälässä olevat tuotteet, tapahtumat tai tapaamiset, sosiaalinen media jne.).

Jos asetat sivustosi uudelleen, koska haluat muuttaa yritysluokkaa tai kuvia, harkitse sen sijaan sivustosi muokkaamista. Voit muuttaa sivustoluokkaa, valita uuden teeman , lisätä tai poistaa osioita ja vaihtaa kuvia milloin tahansa.

Jos kuitenkin haluat nollata sivustosi ja aloittaa uudestaan, vaihtoehto on olemassa kotisivukoneesi asetuksissa.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Websites + Marketing ja valitse sivustosi kohdalta Hallitse.
  3. Avaa kotisivukoneesi valitsemalla Muokkaa verkkosivustoa tai Muokkaa sivustoa.
  4. Valitse Asetukset ja sitten Sivuston historia .
  5. Valitse Nollaa verkkosivusto .
  6. Valitse Kyllä, aloita alusta .
  7. Määritä sivustosi uudelleen noudattamalla annettuja ohjeita.

Seuraavat vaiheet