GoDaddy -huutokauppojen tarjouksiin vastaaminen

Ostaja ja myyjä voivat vastata ja lähettää tarjouksia tai vastatarjouksia verkkotunnuksissa GoDaddy-huutokaupoissa & reg ;.

Myyjä voi hyväksyä, hylätä tai torjua tarjouksesi, kun lähetät tarjouksen verkkotunnuksessa. Voit puolestaan hyväksyä tai hylätä minkä tahansa myyjän vastatarjouksen (olemalla vastaamatta). Voit myös jättää tarjouksen, joka on pyydettyä hintaa alempi, kunhan se ylittää minimitarjoussumman.

Jos myyjä kiistää tarjouksesi, sinun on vastattava seitsemän päivän kuluessa tai tarjouksesi vanhenee. Myyjällä on 7 päivää aikaa hyväksyä tarjouksesi, vaikka hän lähettäisi sinulle vastatarjouksen. Myyjä voi myös käyttää alkuperäistä tarjoustasi työntääkseen listauksensa seitsemän päivän julkiseen huutokauppaan . Jos näin tapahtuu, tarjouksesi asetetaan ensimmäiseksi tarjoukseksi ja verkkotunnus lisätään tarjousluetteloon.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppaan & reg; tilin . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Bidding List ja Bidding .
  3. Valitse (# tarjousta) verkkotunnukselle.
  4. Jos lähetät vastatarjouksen, valitse Laskuri ja syötä laskusummasi Laskutustarjouksen määrä -kenttään.
  5. Valitse lähetettävä vastatarjous . Myyjien ei tarvitse vastata tarjouksiin tai vastatarjouksiin.
  6. Valitse, että olet lukenut ja hyväksyt yleiset käyttöehtosopimuksen , GoDaddy -huutokaupat & reg; Jäsenyyssopimus ja GoDaddy -huutokauppojen hinnoittelurakenne & reg; .
  7. Lähetä valintasi valitsemalla Vahvista tai OK .

Voit hyväksyä, hylätä, tarjota vastatarjouksen tai olla tekemättä mitään, kun saat tarjouksen myymästäsi verkkotunnuksesta. Sinulla on 7 päivää aikaa hyväksyä ostajan tarjous, vaikka lähetitkin hänelle vastatarjouksen. Sinulla on myös mahdollisuus viedä listauksesi seitsemän päivän julkiseen huutokauppaan käyttämällä ostajan alkuperäistä tarjousta avaustarjouksena. Kaikki tarjoukset vanhenevat 7 päivän kuluttua, jos mitään ei tehdä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -huutokauppaan & reg; tilin . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Myyntiluettelo ja sitten Myynti .
  3. Valitse (# tarjousta) verkkotunnukselle.
  4. Valitse vaihtoehto vastauksellesi:
    • Jos hyväksyt tarjouksen, valitse Hyväksy ja sitten Hyväksy tarjous .
    • Jos lähetät vastatarjouksen, valitse Laskuri ja syötä laskusummasi Laskutustarjouksen määrä -kenttään. Valitse lähetettävä vastatarjous .
    • Jos olet vaihtamassa listaustasi tarjouksesta/vastatarjouksesta seitsemän päivän julkiseen huutokauppaan, valitse Siirrä huutokauppaan .
  5. Valitse, että olet lukenut ja hyväksyt yleiset käyttöehtosopimuksen , GoDaddy -huutokaupat & reg; Jäsenyyssopimus ja GoDaddy -huutokauppojen hinnoittelurakenne & reg; .
  6. Lähetä valintasi valitsemalla Vahvista tai OK .

Ostaja ja myyjä saavat vahvistusviestin, kun tarjous hyväksytään. Ostaja saa sähköpostitse kolme maksumuistutusta, ja jos maksu ei ole suoritettu 30 päivän kuluessa huutokaupan päättymisestä, tapahtuma peruutetaan. Suosittelemme, että maksu suoritetaan viiden päivän kuluessa huutokaupan päättymisestä, koska myyjä voi pyytää peruutusta 15 päivän kuluessa. Verkkotunnus tulee toimittaa 5-20 päivän kuluessa siitä, kun ostaja on suorittanut maksun. Ota selvää, milloin verkkotunnuksesi toimitetaan huutokaupan päättymisen jälkeen.