Käynnistä saapuvan verkkotunnuksen siirto uudelleen

Käynnistä verkkotunnuksen siirto uudelleen, kun olet ratkaissut ongelmat nykyisen rekisterinpitäjäsi kanssa, kuten avannut verkkotunnuksen lukituksen tai jos siirto on aiemmin kielletty. Katso siirtotilojen oppaastamme lisätietoja eri tiloista, jotka saattavat edellyttää uudelleenkäynnistystä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-palvelun Siirrot-sivullasi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Siirrot sisään ja valitse sitten Käynnistä siirto uudelleen -välilehti. Etsi tiettyä verkkotunnusta käyttämällä verkkotunnusluettelosi yläpuolella olevaa hakukenttää.
    valitse Käynnistä siirto uudelleen -välilehti
  3. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten siirtojen vierestä, joita olet käynnistämässä uudelleen. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
  4. Valitse Käynnistä siirto uudelleen verkkotunnusluettelon yläpuolelta.
    valitse Käynnistä siirto uudelleen -painike

Näet vahvistuksen siitä, että siirto on aloitettu uudelleen. Verkkotunnuksen siirto kestää yleensä 5–7 päivää.