Käynnistä saapuvan verkkotunnuksen siirto uudelleen

Sinun on ehkä aloitettava verkkotunnuksesi siirto, kun olet ratkaissut ongelmat nykyisen rekisterinpitäjäsi kanssa, kuten avannut verkkotunnuksen lukituksen tai jos siirto on aiemmin kielletty. Katso lisätietoja siirtotilojen oppaastamme .

1. Kirjautua GoDaddy siirrot Page. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse Siirrot sisään ja valitse sitten Käynnistä siirto uudelleen -välilehti. Etsi tietty verkkotunnus käyttämällä verkkotunnusluettelosi yläpuolella olevaa hakukenttää.
  3. Valitse ruutu sen verkkotunnuksen vierestä, jota olet käynnistämässä uudelleen, tai valitse valintamerkkikuvake ja Valitse kaikki .
  4. Valitse Käynnistä siirto uudelleen verkkotunnusluettelon yläpuolelta.

Näet vahvistuksen siitä, että siirto on aloitettu uudelleen. Verkkotunnuksen siirto kestää yleensä 5–7 päivää.