Palauta verkkosivustoni Sivuston varmuuskopiointi -toiminnon avulla

Huomautus: Sivuston varmuuskopiointia ei ole myyty uutena tuotteena tammikuun 2018 jälkeen. Lisätietoja uudesta varmuuskopiointiratkaisustamme on kohdassaMikä sivuston varmuuskopiointipalvelu on?

Voit palauttaa koko sivuston tai yksittäiset tiedostot ja kansiot Site Backup -varmuuskopiosta.

Näiden varmuuskopioiden käyttäminen:

• Korvaa olemassa olevat tiedostot varmuuskopiosta kopioidulla tiedostolla
  • Ei vaikuta tiedostoihin, joissa ei ole versiota varmuuskopiosta. Esimerkiksi varmuuskopion ottamisen jälkeen luotuja tiedostoja ei poisteta eikä muuteta.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Napsauta tilin Koontinäytöllä cPanel-hallinta.
  4. Napsauta cPanelin kotisivulla Tiedostot -alueella Sivuston varmuuskopiointi .
  5. Napsauta Palauta tiedostot .
  6. Valitse kansiot ja tiedostot, jotka haluat palauttaa.
  7. Napsauta Palauta tiedostot uudelleen.
  8. Napsauta Palauta.

Seuraava vaihe