SQL-tiedostojen tuominen MySQL-tietokantoihin

Jos varmuuskopioit (tai veit) tietokannan SQL-tiedostoon, voit tuoda sen johonkin verkkohotellitilisi MySQL-tietokannoista phpMyAdmin-työkalulla.

Huomautus: Jos tietokanta on erittäin suuri tai siinä on useita taulukoita, se on tuotava SSH:n kautta.
  1. Kirjaudu sisään phpMyAdminiin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta sen tietokannan nimi, jota haluat käyttää.
    valitse tuotava tietokanta
    Huomautus: Jos ainoa, mitä näet, on information_schema, sinun on luotava tietokanta Linux- tai Windows-verkkohotellitilillesi.
  3. Valitse ylimmästä valikosta Tuo.
    tuontivälilehti phpMyAdmin-työkalussa
  4. Valitse Valitse tiedosto.
  5. Etsi ja valitse tiedosto, jonka haluat tuoda, ja valitse sitten Avaa.
  6. Valitse sivun alaosassa Tuo.

Tuonnissa ja tietokannan päivityksessä SQL-tiedoston määrityksen mukaan voi kestää useita minuutteja.