Palauta verkkosovellus Installatron -varmuuskopiosta Linux -verkkohotelliini

Jos asensit sovelluksia Linux -verkkohotellitilillesi Installatronin kautta, voit tehdä varmuuskopioita näistä sovelluksista Installatronin avulla. Sen jälkeen voit käyttää näitä varmuuskopioita sovelluksesi entiseen tilaan palauttamiseksi.

Vaaditaan: Installatron ei tee automaattisesti varmuuskopiotiedostoja sovelluksistasi - varmuuskopiotiedoston on oltava jo luotu manuaalisesti, jotta voit noudattaa näitä ohjeita.
  1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin Koontinäytöllä cPanel -hallinta.
  4. valitse cPanelin aloitussivulla Verkkosovellukset ja valitse sitten Omat sovellukset -kohdasta verkkosovellus, jonka haluat palauttaa (esimerkiksi WordPress alla olevassa kuvakaappauksessa).
    valitse verkkosovellus
  5. Valitse Installatron-sivun oikeasta yläkulmasta Omat varmuuskopiot .
  6. Valitse haluamasi varmuuskopion vierestä tämä kuvake:
    napsauta Palauta tämä varmuuskopio
  7. Valitse Palauta alkuperäiseen sijaintiin -kohdan alla Jatka .
  8. Valitse Palauta .