Mikä on WHMCS?

WHMCS on all-in-one-asiakashallintajärjestelmä jälleenmyyjän verkkohotellille. Se on WHM -laajennus, joka tarjoaa sinulle laskutus- ja tukimahdollisuudet, joten sinulla on kaikki työkalut heidän verkkohotellinsa hoitamiseen.

WHMCS: n avulla voit määrittää laskutuksen, isännöintipaketit, maksuyhdyskäytävät, palvelinten hallinnan API: t, verkkotunnusten rekisteröinti- ja petostentorjuntapalvelut.

WHMCS: ssä on monia muokattavia vaihtoehtoja. Jos haluat lisätietoja WHMCS: stä, katso WHMCS: n verkkosivustoa .