SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Peruuta varmenne

SSL -varmenteen peruuttaminen peruuttaa sen ja poistaa HTTPS: n heti verkkosivustolta. Verkkohotellista riippuen verkkosivustosi saattaa näyttää virheitä tai tilapäisesti olla käyttökelvoton. Prosessia ei voi kumota.

Täytyykö sinun todellakin peruuttaa varmenteesi?

Suosittelemme peruuttamisen harkitsemista vain, jos suojattu sivusto ei ole enää toiminnassa tai jos olet pyytänyt varmennetta väärästä organisaatiosta.

Älä esimerkiksi peruuta varmennetta, jos olet vaihtamassa varmennetyyppejä, kuten esimerkiksi Vakio Premium SSL: ään. Voit yksinkertaisesti asentaa uuden varmenteen olemassa olevan varmenteen yli.

Seuraavissa tilanteissa voit myös avata varmenteesi sen sijaan, että peruuttaisit sen:

• Varmenteen yleisen nimen muuttaminen
  • Kadonnut yksityinen avain
  • Verkkosivustosi siirtäminen uuteen palvelimeen

Lisätietoja varmenteen avaamisesta uudelleen sen peruuttamisen sijasta on kohdassa Varmenteen avaimen uusiminen.

SSL -varmenteen peruuttaminen

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL -varmenteet ja valitse sitten Hallitse sen varmenteen kohdalla, jonka haluat kumota.
  3. Valitse Varmenteen tiedot -kohdassa Tila -kohdan vieressä Peruuta.
  4. Valitse syy, miksi peruutat varmenteen, ja valitse sitten Peruuta varmenne .

Jos peruutat varmenteesi ensimmäisen 30 päivän aikana, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Saatat olla oikeutettu myymäläkrediitteihin.