Korjaa vialliset linkit, kun WordPress -sivustoni on siirretty uuteen verkkotunnukseen

Jos löydät katkenneita kuvia ja hyperlinkkejä WordPress -sivustoltasi verkkotunnuksen vaihtamisen jälkeen, poista vanhentuneet linkkipolut näiden ohjeiden avulla.

Varoitus: Tee aina varmuuskopio sivustostasi ennen vianmääritystä tai muutoksia.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse Laajennukset -valikosta Lisää uusi .
  3. Kirjoita Parempi haku korvaa .
  4. Etsi Better Search Replace -laajennus ja valitse Asenna nyt .
  5. Kun laajennus on asennettu, valitse Aktivoi .
  6. Valitse Työkalut -valikosta Better Search Replace .
  7. Syötä sivustosi vanha URL -osoite Etsi -kenttään. Esimerkiksihttp://olddomainexample.com (ei vinoviivaa).
  8. Kirjoita uuden sivustosi URL-osoite Korvataan tällä -kenttään. Esimerkiksi http://newdomainexample.com (ei vinoviivaa).
  9. Valitse Valitse taulukot -kentässä kaikki tietokantataulukot luettelosta.
  10. Huomautus: Jos et halua tarkistaa tuloksia ennen tietokannan varsinaisen muutoksen aloittamista, jatka vaiheesta 12. Suosittelemme kuitenkin seuraamaan kahta seuraavaa vaihetta, jotta ei tapahdu ei -toivottuja muutoksia.

11. Jätä Suorita kuivana käynnissä -valintaruutu valittuna ja valitse sitten Suorita haku/korvaus . Tällä tavoin voit tarkistaa tulokset etukäteen.
  12. Valitse Napsauta tästä nähdäksesi, missä tietokantataulukoissa URL -osoitteet korvataan. Tuloksia koskeva ikkuna avautuu.
  13. Tyhjennä Suorita kuivana suoritettuna -valintaruudun valinta.
  14. Korvaa tietokannan URL -osoitteet valitsemalla Suorita haku/korvaus.

Jos olet myös siirtänyt verkkosivuston eri palvelimelle, tarkista, onko mukautettu latauspolku käytettävissä kohdassa Asetukset > Media . Jos et näe tätä vaihtoehtoa, muita toimenpiteitä ei tarvita. Jos tämä kenttä on käytettävissä, poista merkintä, jolloin mediapalvelimelle lähetetty latauspolku palautetaan oletuslähettämään uutta palvelinta varten, ja valitse Tallenna muutokset .