Rikkinäisten linkkien korjaaminen WordPress-sivuston siirtämisen jälkeen

Huomautus:Tämä artikkeli ei koske WordPress-hallinnan tilejä. WordPress-hallinta päivittää kaikki URL-osoitteet tarpeen mukaan automaattisesti, joten tätä toimintoa ei tarvitse suorittaa manuaalisesti.

Toisinaan sinun on päivitettävä rikkinäiset linkit, kun muutat WordPress®-verkkotunnustasi tai siirrät WordPress-sivustosi uuteen palvelimeen. Jos löydät sivustostasi paljon vioittuneita kuvia ja hyperlinkkejä, kun se on taas toiminnassa, sinun on ehkä korjattava sivustosi vanhentuneet linkkipolut.
  1. Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin.
  2. Napsauta Laajennukset-valikosta Lisää uusi.
  3. Kirjoita Etsi ja korvaa ja napsauta sitten Etsi laajennuksia.
  4. Paikanna Etsi ja korvaa -laajennus ja napsauta sitten Asenna nyt.
  5. Kun tämä laajennus on asennettu, napsauta Aktivoi.
  6. Napsauta Työkalut-valikossa Etsi ja korvaa ja valitse Korvaa verkkotunnuksen URL-osoite -välilehti.
  7. Kirjoita uuden sivustosi URL-osoite Korvataan tällä -kenttään. Esimerkiksi http://newdomainexample.com (ei vinoviivaa).
  8. Jos haluat muuttaa tietokannan etuliitteen, merkitse valintaruutu ja lisää uusi etuliite, jota haluat käyttää.
  9. Napsauta Korvaa verkkotunnus/URL-osoite.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.