4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Root- tai ylläpitotilin käyttäminen neljännen sukupolven palvelimella

Follow these steps to enable root (sudo or substitute/super user) access to your managed or fully managed Generation 4 server. You might need this kind of access to install applications or make high-level changes to your server configuration.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen neljännen sukupolven palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Asetukset-osiossa kohdan Ylläpitäjän käyttöoikeus vieressä olevaa Hallitse-kohtaa.
  4. Valitse Ota ylläpitäjäkäyttö käyttöön (juuritilin sudo-oikeudet) ja napsauta Tallenna. Asetukset-osiossa Ylläpitäjän käyttöoikeus on nyt käytössä.