Root- tai ylläpitotilin käyttäminen neljännen sukupolven palvelimella

Noudata seuraavia ohjeita root-käytön (sudo tai sijais-/superkäyttäjä) ottamiseksi käyttöön hallitulla tai täysin hallitulla palvelimella. Saatat tarvita tämän käyttöoikeuden sovellusten asentamiseksi tai korkean tason muutosten tekemiseksi palvelimesi määritykseen.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja sitten Hallitse sen palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Asetukset-osiossa kohdan Ylläpitäjän käyttöoikeus vieressä olevaa Hallitse-kohtaa.
  4. Valitse Ota ylläpitäjäkäyttö käyttöön (juuritilin sudo-oikeudet) ja napsauta Tallenna. Asetukset-osiossa Ylläpitäjän käyttöoikeus on nyt käytössä.